Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Problem z trzema pytaniami

Errorv13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7. Jesteś w środku trwających wydarzeń In Character. Nagle teleportuje się do Ciebie administrator i każe zatrzymać rozgrywanie wątku fabularnego Tobie i Twoim kompanom w celu wyjaśnienia danej sprawy. Co robisz?

Zatrzymuję się i wyjaśniam sprawę.

Wysyłam administratorowi wiadomość, że niestety nie mogę teraz rozmawiać i odezwę się po rozegraniu akcji.

Ignoruję administratora i prowadzę akcję w myśl zasady 'ciągłości gry In Character'.

Rozpoczynam z administratorem dyskusję nt. przerwanej akcji.

8. Masz zablokowane konto na forum, czy możesz grać na serwerze?

Tak, oczywiście. To w niczym nie przeszkadza, banicja na forum nie prowadzi do konsekwencji in-game.

Jeżeli postacie działają, to czemu by nie?

Nie, ponieważ bany na forum i serwerze są powiązane (regulamin projektu), a dodatkowo technicznie taka możliwość jest niedostępna.

Tak, jeżeli założę nowe konto.

9. Jeżeli osoba ma w opisie pojazdu przyciemnione szyby, to czy powinienem to odegrać?

Nie, ponieważ osoba nie ma ich przyciemnionych skryptowo.

Tylko wtedy, gdy osoba wyśle mi screenshoty z akcji RP przyciemniania szyb.

Tak, należy dostosować się do opisów innych, tworząc spójną rozgrywkę.

Nie, opis pojazdu nie służy do informowania o rzeczach takich jak przyciemnienie szyb, czy rejestracja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...